Foto:

Alle historische stickers sparen!

In het kader van 100 jaar Veldhoven kunnen inwoners van Veldhoven een album krijgen waarin ze stickers kunnen sparen over 15 historische thema’s. Van woensdag 8 september tot en met dinsdag 16 november worden de plaatjes verstrekt bij aankopen vanaf 10 euro bij deelnemende winkeliers in het CityCentrum of een van de Veldhovense Jumbo-vestigingen. Op maandag 6 september is een eerste exemplaar uitgereikt aan burgemeester Marcel Delhez.

VELDHOVEN - De verspreiding van het boek en de plaatjes zijn eerder uitgesteld tot na de zomer vanwege de lockdown. Deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan een poster op het raam en te vinden op www.citycentrum.nl. Een tegoedbon voor de stickeralbums en een eerste zakjes stickers worden bezorgd met het Veldhovens Weekblad van de week vóór de start van de actie. Met die tegoedbon zijn de albums gratis af te halen bij een van de twee Jumbo-vestigingen in Veldhoven.

De thema’s in het verzamelboek zijn veranderend dorpsbeeld, overheid en zorg, middenstand en cafés, religie, sport en beweging, veranderend landschap, industrialisatie, archeologie en historie, kunst op straat, volksvermaak, cultuur, onderwijs, monumenten, oorlog en dingen van vroeger.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden