Foto:

Jeroens Clan: Tere Zieltjes

DE SCHALM - Er zijn 2 soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals u, die over 10 jaar kunnen zeggen: “Ik was op 29 juli 2021 in Theater de Schalm in Veldhoven bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.” 

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die u op het werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee!

Donderdag 29 juli, om 20.15 uur.

Tekst: Bente Aalbers - Foto: Merel van Dooren.

2 kolommen van max 325 woorden

Smaak & Vermaak
Na het grote succes van vorig jaar en met ruim 450 bezoekers en uitverkochte avonden, keert Smaak & Vermaak terug in ons zomerprogramma! Dineren in een theaterzaal en tussen de gangen door genieten van live entertainment? Het kan deze zomer weer in Theater de Schalm! Samen met restaurant D’n Burgemister lanceren ze een all-inclusive, avondvullend concept: Smaak & Vermaak.
Op 24 juli trappen ze af met goochelaar Magic Mike en Hillbilly Moonshiners acoustic.
Van 24-07 tot 05-09 op iedere zaterdag avond, om 18.00 uur.

Summer Nights Musicalconcert
Tony Neef, Tessa Sunniva van Tol, Steven Roox en Stef de Hond brengen een mix van highlights uit oude Broadwayparels en nieuwe West End-fenomenen. Vier musicalsterren samen in een intiem, 70 minuten durend concert. Soms heeft het zo zijn voordelen met een klein publiek! Wat je kan verwachten? De mooiste nummers, leuke interviewtjes, bijzondere achtergrondinformatie, live pianobegeleiding en natuurlijk de nodige interactie tussen de artiesten en het publiek!
Zondag 25 juli, om 19.00 uur en 21.00 uur.

The Wieners Play The Everly Brothers
Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband! Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers.
Vrijdag 30 juli, om 20.15 uur.

Kindercabaret Klets (6+)
In Kletskousen! komen Freek, Charlotte en Dookje plotseling terecht in een wereld zonder beeldschermen, telefoons en social media en dat is in deze tijd nogal een uitdaging. Maar deze drie eigenwijze kletskousen (bekend van de Meiden van LOS en Percossa) kletsen en zingen zich er wel doorheen. Met een piano, een ukelele en drums maakt Kindercabaret KLETS er met de voorstelling Kletskousen! één groot feest van op het podium en iedereen in de zaal is uitgenodigd!
Zondag 8 augustus, om 14.30 uur.

Voor het complete aanbod of voor meer informatie ga je naar onze website: www.deschalm.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden