<p>Jeroen en Vivian Heesakkers voor hun nieuwe sportschool.</p>

Jeroen en Vivian Heesakkers voor hun nieuwe sportschool.

(Foto: Bert Jansen)

In plaats van bidden: flink fitnessen!

Anytime Fitness opent woensdag 25 augustus de deuren van de voormalige St. Maartenskerk in Veldhoven. Niet om te bidden, maar om te fitnessen.

VELDHOVEN - Jeroen Heesakkers en zijn vrouw Vivian Heesakkers - Van Gansewinkel zijn ondernemers in hart en nieren. Beide hebben hun sporen verdient in de IT. 
“Maar sport en sporten is de rode draad in ons leven,” zegt Heesakkers. “We hebben elkaar in onze studententijd leren kennen, bij de sportvereniging.”
Vervolgens is het stel getrouwd en heeft het kinderen gekregen.

Van Weert naar Veldhoven 

Bij Anytime Fitness in Weert sport het hele gezin. “De eerste kennismaking voelde al meteen goed. Er werd oprechte interesse in ons getoond, de mens achter de sporter. De tweede keer dat we binnen stapten kenden ze de namen van heel ons gezin.” 
De stappen die ze gemaakt hebben in de sport - Heesakkers is gediplomeerd fitness trainer - heeft er mede toe geleid dat ze Anytime Fitness in Veldhoven gaan opstarten. “Een maand geleden kwam dit pand vrij en werd gevraagd of wij onze eigen Anytime Fitness wilden gaan starten. Deze kans wilden we niet voorbij laten gaan.”

Anytime Fitness 

Het concept van Anytime Fitness bevat een aantal unieke selling points. Zo is de sportaccommodatie 24 uur per dag bereikbaar voor leden. “Wat voorop staat bij Anytime Fitness is plezier, persoonlijkheid en gemak. Mensen die bij ons komen sporten kunnen rekenen op begeleiding op maat. Waarom kom je hier sporten? Wat is je doelstelling? Wat wil je bereiken? Daarop stellen we een persoonlijk programma samen waarna men zelfstandig kan sporten middels een persoonlijke begeleidingsapp. Uiteraard blijven we betrokken en begeleiden. We maken gebruik van mooie materialen, alles tiptop in orde en van hoogwaardige kwaliteit. We bieden een zeer uitgebreid programma van individueel tot kleinschalige groepjes.” 
Mensen kunnen er ook zelf met een groepje apart sporten. “In de kleine zaal kunnen mensen spinning klassen volgen. Er komt een tv van 2 meter doorsnee te hangen waar je op in kan loggen en vervolgens een workout selecteren. Anytime Fitness staan garant voor goede hygiëne. We hebben 3 privé douches en kleedruimtes waar je voor of na het werk gebruik kan maken om je om te kleden of te douchen. Doordat we 24/7 toegankelijk zijn middels een toegangssleutel zijn er keuzemomenten genoeg om te komen sporten.”

Het team bestaat uit verschillende trainers, een voedingsdeskundige en een fysiotherapeut. “We kunnen alle soorten begeleiding bieden op gebied van gezondheid.”

Wereldwijd 

Anytime Fitness overigens, is wereldwijd een vaststaand concept. Alleen al in de Benelux kunnen fitnissers terecht in meer dan 130 sportscholen.
“Maar ook overzee, in de States, waar het concept vandaan komt. Dat is ook uniek aan Anytime Fitness: je hebt een lidmaatschap waarmee je wereldwijd kan sporten. Overal is de inrichting in dezelfde paarse kleuren, waardoor je overal het gevoel hebt dat je bijvoorbeeld in Veldhoven in je eigen sportschool aan het trainen bent”, aldus Heesakkers tot slot.

Wie zich voor de opening op woensdag 25 augustus inschrijft krijgt een levenslange korting op het abonnement. Daarbij komt borg voor de sleutel en 2 keer per jaar 15,- euro aan verbeterpunten waarbij iedereen inspraak heeft. Voor bedrijven zijn er speciale regelingen.

Van de redactie.

Inschrijven

Inschrijven bij Anytime Fitness is al mogelijk. Ga naar www.anytimefitness. nl, zoek vervolgens op Veldhoven. Op genoemde website is ook meer informatie te lezen.

‘Sport en sporten is de rode draad in ons leven’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden