<p>Geert en Ad Hovens vieren hun diamanten huwelijk.</p>

Geert en Ad Hovens vieren hun diamanten huwelijk.

(Foto: Familie Hovens.)

60 jaar getrouwd; wat een mooie mijlpaal!

Geert en Ad Hovens, zijn 60 jaar getrouwd. Op 20 juli 1961 voor de wet en precies een week later voor de kerk, zijn ze getrouwd op 27 juli 1961.

VELDHOVEN - Hun roots liggen in Blerick en Venlo met de Maas er tussen. Maar... De liefde ging er overheen. En dat is er nog steeds! 
Door het werk van Geert bij Philips, is het echtpaar in Veldhoven komen wonen. Zij hebben samen 3 kinderen gekregen, te weten Monique, Mark en Harold.
Verder zijn Geert en Ad Hovens opa en oma van 5 kleinkinderen en 1 achterkleinkind.
Na ruim 50 jaar in de wijk d’Ekker gewoond te hebben, zijn ze vorig jaar, nog net voor de Corona-crisis, verhuisd naar een fijn senioren appartement aan de Houtwal te Veldhoven. Ze hebben het daar goed naar hun zin. Ook al omdat ze beiden nog zeer vitaal en gezond zijn. Zo kaarten en fietsen ze nog elke dag.

Afgelopen disndag 20 juli heeft burgemeester Marcel Delhez een bezoekje gebracht aan het echtpaar Hovens om hen te feliciteren met de behaalde mijlpaal. Het diamanten feest wordt op dinsdag 27 juli gevierd, samen met de kinderen en kleinkinderen, een mooie groep van liefst zo’n 14 personen. En gelukkig mag het ookweer samen gevierd worden!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden