<p>In 2019 is de laatste ondernemerstrofee toegekend aan John van Doormalen van Van Doormalen AH-Supermarkten.&nbsp;</p>

In 2019 is de laatste ondernemerstrofee toegekend aan John van Doormalen van Van Doormalen AH-Supermarkten. 

(Foto: www.veldhovenseondernemerstrofee.nl)

Wie gaat er de Veldhovense Ondernemerstrofee winnen?

Na de onderbreking van een jaar worden dit jaar de beide Veldhovense ondernemersprijzen weer uitgereikt. In 2020 zijn vanwege Corona de uitreikingen van De Veldhovense Ondernemerstrofee en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar niet uitgereikt. Op vrijdagavond 19 november worden tijdens een uniek nieuw business-event in Theater de Schalm de winnaars van de Veldhovense ondernemersprijzen bekend gemaakt. 

VELDHOVEN - Veldhoven Verbindt, De Veldhovense Ondernemerstrofee, Theater De Schalm en Veldhoven100 hebben de handen ineen geslagen om ondernemend Veldhoven ook dit jaar in de spotlights te zetten. Ontmoeten, verbinden en elkaar inspireren staat die avond tijdens een interessant infotainment-programma centraal. Veldhoven kijkt weer uit naar een moment waarop ondernemers elkaar weer kunnen ontmoeten. En dat kan op vrijdag 19 november.

Inbreng publiek

De Veldhovense Ondernemerstrofee wordt overigens dit jaar voor de 25e maal toegekend aan een door de jury verkozen Ondernemer van het Jaar. In 2019 is de laatste ondernemerstrofee toegekend aan John van Doormalen van Van Doormalen AH-Supermarkten. EN tot Veelbelovend Ondernemer van het Jaar zijn toen Kasper van Leek en Niels van Swaemen van Studio Giftig uitgeroepen.
Maar wie gaat dit jaar met de eer strijken? Heeft u één of wellicht meerdere ideeën welke kandidaten in aanmerking zouden moeten komen voor óf De Veldhovense Ondernemerstrofee óf als Veelbelovend Ondernemer van het Jaar? Stuur dan een e-mail naar het secretariaat van de jury, het adres is: tcgtmvinken@hotmail.com. De aanmeldingstermijn sluit dinsdag 31 augustus aanstaande. Overigens, de ontvangen nominaties en voordrachten die vorig jaar zijn ontvangen, worden ook aan de jury voor de prijzen van 2021 voorgelegd.

www.veldhovenseondernemerstrofee.nl

De jury bespreekt in september de nominaties en voordragen kandidaten en maakt de keuzes voor 2021. De jury bestaat overigens uit vertegenwoordigers van respectievelijk gemeente, georganiseerd bedrijfsleven, advocaat-notariaat en overige pleitbezorgers en namens de voormalige winnaars van De Veldhovense Ondernemerstrofee. Burgemeester Marcel Delhez fungeert als jury-voorzitter.

Jury

Van de redactie.

Wie
nomineert u
voor
deze trofee?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden