Foto:

Boekjes & Babbels

BIEB - Ouders en grootouders kunnen elke 2e dinsdag van de maand gezellig met hun (klein)kinderen aanschuiven bij Boekjes & Babbels. De bijeenkomsten worden voorlopig online gehouden, vanuit de Bibliotheek Veldhoven. Het programma bestaat uit een voorleesactiviteit voor en opvoedkundige informatie over kinderen van 0 tot 4 jaar. 

Leesconsulent Monique Laudy van de Bibliotheek Veldhoven leest dinsdag 13 juli voor uit het prentenboek ‘Tijn op de fiets’ van Betty Sluyzer. Het verhaal gaat over Tijn, die met mama op de fiets naar opa en oma gaat. Monique gaat samen met de kinderen de vervoersmiddelen uitbeelden tijdens het voorlezen. Jeugdverpleegkundige Maria Kuiper van GGD Jeugdgezondheidszorg Consultatiebureau vertelt hoe ouders hun kinderen kunnen voorbereiden op het drukke verkeer zonder hen angstig te maken.

Boekjes & Babbels, dinsdag 13 juli van 11.00 tot 12.00 uur. De bijeenkomst is live en interactief, zodat er gelegenheid is vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Meer info en gratis aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/boekjes

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden