<p>Luchtfoto waterzuivering Soerendonk. Foto: Met dank aan Waterschap De Dommel.</p>

Luchtfoto waterzuivering Soerendonk. Foto: Met dank aan Waterschap De Dommel.

(Foto: )

Online-rondleiding door waterschap

Waterschap De Dommel verzorgt vrijdag 25 juni een online-rondleiding over het waterpark van Soerendonk. Dat gebeurt via Facebook-live. Het gezuiverde rioolwater (door de rioolwaterzuivering Soerendonk) gaat naar het waterpark Soerendonk, zodat het daarna teruggegeven kan worden aan de natuur.

VELDHOVEN - Tijdens de rondleiding neemt het waterschap de kijkers mee op een digitale reis over het waterpark van Soerendonk. Waterpark Soerendonk ligt naast de rioolwaterzuivering. Hier komt het schoongemaakte water stap voor stap weer tot leven. Wandel online dus mee en zie hoe vissen, slakken, vlooien en andere diertjes het water tot leven brengen.

De rondleiding is voor iedereen online te volgen. Door de Corona-crisis kan het waterschap geen groepen ontvangen op de rioolwaterzuiveringen of het waterpark. Deze online rondleiding komt daarom in de plaats van de schoolexcursies.

Aanmelden van deelname aan de digitale rondleiding is niet nodig. De online-rondleiding start om 11.00 uur en duurt uiterlijk tot 12.00 uur. Aanmelden is dus niet nodig. De rondleiding wordt live uitgezonden via de Facebookpagina van Waterschap De Dommel.
Overigens is het ook mogelijk om live terzake vragen te stellen via de chatfunctie van de livestream.

www.dommel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden