<p>Asperges op de Velden van Aspergekwekerij John Kelders in Veldhoven.</p>

Asperges op de Velden van Aspergekwekerij John Kelders in Veldhoven.

(Foto: Asperges op de Velden.)

Nieuw concept Asperges op de Velden

Door Corona is het culinaire event Asperges op de Velden in mei dit jaar niet doorgegaan. Maar alle lichten staan nu op groen om het stijlvolle pop-up restaurant te openen van donderdag 2 tot en met zondag 19 september. Op dezelfde locatie, plus de sfeer en kwaliteit die al jaren bekend zijn bij de bezoekers, met een aangepaste culinaire invulling.

VELDHOVEN - De chefs van Asperges op de Veldhoven bereiden bijzondere gerechten met Brabantse streekproducten, gecombineerd met wereldse invloeden en met een knipoog naar asperges. Gasten worden bij aankomst op een ludieke wijze, geheel passend bij de locatie, rondgeleid over de velden en maken kennis met het nieuwe concept: Bourgondisch op de Velden!

Verrassend, prikkelend

Van donderdag 2 tot en met zaterdag 19 september staat het sfeervolle pop-up restaurant weer zo’n 3 weken lang op de velden van Aspergekwekerij John Kelders in Veldhoven. Het vaste team van chefs staat onder leiding van Ryan Bahadoer en verzorgt op de reguliere dagen de lunch en het diner.

Bahadoers smakenpallet is verrassend en prikkelend, uiteenlopend van Mediterraans naar Aziatisch, van Hollands-Frans naar Surinaams. Deze diversiteit komt terug in de gerechten die tijdens Bourgondisch op de Velden worden geserveerd. Gerechten met een verhaal. Gezien de grote animo geldt als advies om u al te reserveren.

Top-Chefdagen

Net als voorgaande jaren kunnen de gasten wederom genieten van de culinaire hoogstandjes van diverse top-chefs uit de regio. Zo presenteert zich woensdag 8 september sterrenrestaurant Eden uit Valkenswaard. Michelin is als een blok gevallen voor de culinaire speeltuin van chef Herman, de man van de onverwachte combinaties. Op maandag 13 september brengt sterrenrestaurant Wiesen uit Eindhoven gerechten die mooie producten, creativiteit en passie symboliseren. Ook top-restaurants Lugar uit Waalre, Nastrium uit Helmond en Smaek uit Geldrop zullen de meest verrassende en overheerlijke gerechten bereiden met al het lekkers van het land.

Tevens kent het Veldhovense culinaire event ook weer de traditiegetrouwe, gezellige Familiedag en lanceren het een nieuw initiatief, namelijk de clubmiddag Eats & Beats georganiseerd door The Brand uit Veldhoven.

Asperges/Bourgondisch op de Velden biedt overigens ook de mogelijkheid een eigen evenement te organiseren. Wie interesse heeft om een feest, verjaardag, jubileum, bruiloft, personeelsuitje of zakelijke bijeenkomst te organiseren op een stijlvolle en originele locatie, die is bij de organisatie van dit event aan het juiste adres.

Eats & Beats
wordt verzorgd
door
The Brand
uit
Veldhoven

Van de redactie.

Genieten van
de hoogstandjes
van diverse
topchefs

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden