Foto: Melvin van Liebergen L-Mount media

Herstart activiteiten bieb

BIEB - De Bibliotheek Veldhoven is weer geopend en diverse activiteiten zijn vanaf maandag 14 juni weer opgestart. Uiteraard met inachtneming van de Corona-maatregelen.

De entree voor de genoemde Bibliotheekactiviteiten is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Wel geldt een registratieplicht voor alle Bibliotheekbezoekers. Dit kan via het scannen van een QR-code of het invullen van een formulier bij binnenkomst. Een medewerker kan hierbij helpen.

Meer informatie:

(040) 253.29.01.

www.bibliotheekveldhoven.nl

Inloopmoment DementheekIedereen met vragen over dementie of de behoefte om ervaringen te delen, kan terecht bijhet inloopmoment van de Dementheek. Elke maandagmiddag staan vrijwilligers van SWOVEvoor bezoekers klaar om met hen in gesprek te gaan. Het inloopmoment is vanaf 14 juni elkemaandag van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Veldhoven.Spreekuren DigiTaalhuisDe spreekuren van het DigiTaalhuis zijn er voor mensen die graag Nederlands willen leren,beter willen leren lezen en schrijven, zichzelf willen redden met rekenen of handiger willenworden met de computer en internet. In het DigiTaalhuis helpen deskundige vrijwilligers vanCordaad Welzijn hen op weg naar activiteiten of trainingen die bij de vraag passen. Despreekuren zijn vanaf 15 juni elke dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en elke vrijdag van 10.30tot 12.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven.TaalcaféIn het Taalcafé ontmoeten mensen die Nederlands willen leren elkaar. In een gezellige sfeerpraten ze met elkaar over gewone dingen zoals werk, eten en drinken, hobby’s engezondheid. Vrijwilligers van Cordaad Welzijn zorgen voor de begeleiding en helpen bij degesprekken. Het Taalcafé is vanaf 15 juni elke dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur en elkedonderdag van 10.30 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Veldhoven.Praktische informatieDe entree voor de genoemde Bibliotheekactiviteiten is gratis en vooraf aanmelden is nietnodig. Wel geldt een registratieplicht voor alle Bibliotheekbezoekers. Dit kan via het scannenvan een QR-code of het invullen van een formulier bij binnenkomst. Een medewerker kanhierbij helpen. Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl of tel: 040-2532901.
Fotobijschrift: Diverse Bibliotheekactiviteiten, zoals het Taalcafé, worden vanaf 14 juni weeropgestart. Foto: L-Mount media.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden