<p>Een impressie van de aanmeldzuilen die sinds vrijdag 4 juni MMC-pati&euml;nten snel en eenvoudig aanmelden voor hun afspraak.&nbsp;</p>

Een impressie van de aanmeldzuilen die sinds vrijdag 4 juni MMC-patiënten snel en eenvoudig aanmelden voor hun afspraak. 

(Foto:MMC)

MMC: patiënten melden zich aan via aanmeldzuilen

Het Veldhovense ziekenhuis Máxima MC (MMC) werkt sinds vrijdag 4 juni met aanmeldzuilen. Bij deze zuilen melden patiënten zichzelf snel en eenvoudig aan voor hun afspraak. Dit doen ze door hun identiteitsbewijs te scannen. Ook kunnen ze hun persoonlijke gegevens bij de aanmeldzuil controleren en, indien nodig, zelf aanpassen. Daarnaast hoeven patiënten door de zuilen niet meer in de rij te staan bij de balie van de polikliniek. De huidige servicepas van MMC komt hiermee te vervallen.

VELDHOVEN - Patiënten die voor een afspraak of opname naar MMC komen, melden zich per vrijdag 4 juni aan bij een van de aanmeldzuilen in de hal van het ziekenhuis. Hiervoor hebben ze een geldig identiteitsbewijs (paspoort, Nederlands rijbewijs, ID-kaart of verblijfsdocument) nodig. Zodra patiënten dit identiteitsbewijs scannen, worden hun persoonlijke gegevens op de zuil getoond. Denk hierbij aan naam en adresgegevens. Zij kunnen deze gegevens hierop controleren en, indien noodzakelijk, zelf ook direct aanpassen.

Afspraakticket

Na controle van de persoonlijke gegevens print de aanmeldzuil een afspraakticket. Hierop staat de tijd van de afspraak en het routenummer. Als de patiënt op deze dag meerdere afspraken heeft, staan deze ook al direct op één afspraakticket vermeld.
Met het afspraakticket lopen patiënten naar de afdeling waar de afspraak plaatsvindt. Hier vinden zij een incheckzuil. De patiënt meldt zich hierop nogmaals aan door de QR-code op het afspraakticket te scannen. Zo weet de zorgverlener dat de patiënt is gearriveerd. De incheckzuil toont in welke wachtkamer de patiënt mag plaatsnemen.

Bij onduidelijkheden zijn gastheren en gastvrouwen aanwezig om patiënten verder te helpen. Zij zijn altijd in de buurt van een aanmeldzuil. Kijk voor meer nadere informatie op:

www.mmc.nl/aanmeldzuilen.

Het klantenpanel van het Veldhovense ziekenhuis Máxima MC heeft de aanmeldzuilen alvast getest en waardevolle feedback gegeven over het gebruik ervan. Lijkt het u ook leuk om met dit soort projecten mee te denken? Meld u dan aan voor het Máxima MC Panel. Zie:

www.mmc.nl/maximamcpanel

Máxima MC Panel

Van de redactie.

De huidige servicepas van MMC komt te vervallen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden