<p>Veldhoven kent bij www.minibieb.nl een kleine 20-tal registraties van MiniBiebs. 6 ervan doen mee met de themadag, zaterdag 5 juni.&nbsp;</p>

Veldhoven kent bij www.minibieb.nl een kleine 20-tal registraties van MiniBiebs. 6 ervan doen mee met de themadag, zaterdag 5 juni. 

(Foto:)

Ook in Veldhoven de Dag van de MiniBieb

Zaterdag 5 juni is er bij veel MiniBiebs in het land iets leuks te doen. De MiniBieb van Thirza en Feline Soetens aan De Sitterlaan 86 in Veldhoven besteedt ook extra aandacht aan deze dag: diverse buitenspellen staan klaar en samen met enkele buurtkinderen houden de 2 zussen een mini-vlooienmarkt. Natuurlijk is er ook een extra voorraad boeken en tijdschriften, voor zowel jong als oud.

VELDHOVEN - Door het hele land zijn er zaterdag 5 juni activiteiten bij verschillende MiniBiebs. Op de website www.dagvandeminibieb.nl is te zien welke MiniBiebs meedoen aan de themadag, die dit jaar voor de ee keer wordt georganiseerd. Het is te zien als een Open Huis, maar dan búiten bij een MiniBieb. Voor bezoekers de kans om eens kennis te maken met de persoon achter het boekenkastje of juist met elkaar in contact te komen en boeken te ruilen. Veldhoven kent bij www.minibieb.nl een kleine 20-tal registraties van MiniBiebs. 6 ervan doen mee met de themadag op zaterdag 5 juni 2021.
Benieuwd welke minibiebs dat in Veldhoven zijn? Kijk op www.dagvandeminibieb.nl of bekijk filmpje #55 op het YouTube-kanaal ThiFe TV.
Wel geldt een dringend advies. Wie één of meerdere MiniBiebs bezoekt wordt geadviseerd rekening te houden met de voorschriften die met betrekking tot het Corona-virus. Hou afstand en was voor een bezoek de handen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden