<p>SeniorWeb biedt senioren alle hulp op het gebied van werken met computers, laptops en smartphones.</p>

SeniorWeb biedt senioren alle hulp op het gebied van werken met computers, laptops en smartphones.

(Foto: Seniorweb.)

Goede computerhulp op afstand

Door de Corona-maatregelen kunnen de computerspreekuren, -workshops en -cursussen van SeniorWeb Veldhoven nog niet in de bieb plaatsvinden. Vandaar dat de docenten een telefonische én online computerhulpdienst starten.

VELDHOVEN - Normaal gesproken zijn bezoekers 2 maal per week welkom in de bibliotheek met hun vragen over het gebruik van smartphone, tablet, pc en internet. Daarnaast geven de docenten regelmatig cursussen en workshops in de bieb.

Maar... Omdat dit al een tijdje niet meer mogelijk is vanwege de verplichte sluiting van alle bibliotheken in Nederland, bieden de docenten een alternatief in de vorm van computerhulp op afstand. Juist in deze tijd waarin veel gebruik wordt gemaakt van digitale toepassingen zoals chatten, beeldbellen en online afspraken maken, kan er behoefte zijn aan hulp en ondersteuning. De hulpdienst is op maandag, woensdag en vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur telefonisch bereikbaar via (06) 28.315.414.
Het is ook mogelijk om via de website een aanvraag te doen voor computerhulp op afstand. Een kort telefonisch contact is gratis. Langdurig telefonisch contact of een online oplossing via Teamviewer of Quick Assist kost 5,- euro per half uur met een maximum van 25,- euro.
Meer informatie:

www.seniorwebveldhoven.nl/pc-hulp

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden