Vertrekkend wethouder Daan de Kort neemt het Veldhovens Monopoly in ontvangst.
Vertrekkend wethouder Daan de Kort neemt het Veldhovens Monopoly in ontvangst. (Foto: )

Veldhoven krijgt ècht een eigen Monopoly

Zeg maar ‘houdoe’ tegen het Vreeburg, de Coolsingel en de Kalverstraat en 'hallo' tegen de Kromstraat, de Provincialeweg en de Oude Kerkstraat. Het populaire bordspel Monopoly krijgt een Veldhovense editie. Vertrekkend wethouder Daan de Kort heeft afgelopen week de eerste concept speldoos van Mr. Monopoly ontvangen.

VELDHOVEN - Ronde Tafel 166 Veldhoven brengt het spel als unieke en blijvende herinnering aan 100 jaar Veldhoven in productie en daar hebben zij de hulp van de inwoners bij nodig! De inwoners van Veldhoven krijgen namelijk de kans om te bepalen hoe het spel eruit moet komen te zien. Niet alleen Veldhovense locaties worden verwerkt in het spel, ook de speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten krijgen een Veldhovens tintje.

Via de Facebook van Ronde Tafel 166 Veldhoven of de website www.monopolyveldhoven.nl kunnen Veldhovenaren suggesties aandragen. Het spel gaat in het najaar in de verkoop gaan en de opbrengst komt ten goede aan verschillende Veldhovense goede doelen.Voor meer informatie:

Wouter Verhoeven:
T. (06) 19.230.757.

contact@rondetafelveldhoven.nl,

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden