95 jaar Hema, daar hoort toch taart bij?


<p>Begin juni is de finale. De jury bestaat o.a. uit Rutger van den Broek, de 1e winnaar van Heel Holland Bakt. FOTO: Jurriaan Huting.</p>

Begin juni is de finale. De jury bestaat o.a. uit Rutger van den Broek, de 1e winnaar van Heel Holland Bakt. FOTO: Jurriaan Huting.

(Foto: Jurriaan Huting)

95 jaar Hema, daar hoort toch taart bij?

Bij een verjaardag hoort inderdaad taart! En nu HEMA dit jaar 95 wordt, verdient dat de lekkerste taart van Nederland. Daarom daagt HEMA alle andere enthousiaste thuisbakkers van Nederland - en dus ook Veldhoven - uit om een taartbakwedstrijd aan te gaan en de lekkerste of meest creatieve taart te bakken. De winnende taart wordt toegevoegd aan het HEMA taartassortiment.

VELDHOVEN - Begin juni moet de finale plaatsvinden met een jury bestaande uit onder andere het bakkersteam van HEMA en Rutger van den Broek, bekend van 'Rutgerbakt' en de eerste winnaar van Heel Holland Bakt.
Is bakken uw grote passie? Of heeft u simpelweg hét recept dat met heel Nederland gedeeld moet worden? Dan is dit jouw kans! Schrijf u dan nu in. Doe dat via de actiewebsite site waar u ook een foto van uw creatie en het bijbehorende recept kan uploaden via het inschrijfformulier. Inzenden kan tot en met dinsdag 27 april.
De HEMAbakkers maken uit alle aanmeldingen een selectie waarna de geselecteerden hun taart mogen presenteren tijdens de voorrondes. Hierbij is dan het bakkersteam van HEMA aanwezig om de taarten te beoordelen. De finale vindt plaats in het HEMA support office in Amsterdam.

Meer info, voorwaarden en aanmeldformulier

www.hema.nl/taartbakwedstrijd

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden