Foto:

Vacatures vrijwilligerswerk

VELDHOVEN - Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op dit moment zijn er navolgende vacatures:

Baliemedewerker

Museum 't Oude Slot zoekt een baliemedewerker. Deze vrijwilliger ontvangt bezoekers tijdens de openingstijden van het museum en verzorgt alle voorkomende werkzaamheden aan de balie en in het horecagedeelte. Ook helpt de vrijwilliger soms mee bij activiteiten in het museum en geeft rondleidingen aan de bezoekers. Belangrijk is dat de vrijwilliger zelfstandig kan werken, interesse heeft in cultuur, geschiedenis en/of kunstgeschiedenis en flexibel is.
De tijden zijn op zaterdag en/of zondag van 13.00-17.00 uur en incidenteel op woensdag t/m vrijdag van 13.00 – 17.00 uur volgens een roulerend systeem. Er wordt altijd samen met een collega gewerkt.

Klusjesman

Museum 't Oude Slot is op zoek naar een vrijwilliger die zich wil inzetten als klusjesman/-vrouw voor allerlei hand- en spandiensten zoals schilderwerk en kleine reparaties in en om het pand en ten behoeve van de tentoonstellingen. Belangrijk is dat de vrijwilliger zelfstandig kan werken.
De tijden zijn in overleg, bij voorkeur een vast dagdeel per week.

Tuinman

Museum 't Oude Slot is op zoek naar een vrijwilliger die de museumtuin mede wil onderhouden. De tuin bestaat uit sierborders die regelmatig aandacht en onderhoud vragen.
Natuurlijk zijn de tijden in overleg.

Kookbegeleider

Oktober is op zoek naar een vrijwilliger die van koken houdt. Deze kookt samen met één mantelzorger voor 7 cliënten van de afdeling. Deze vrijwilliger mag na de maaltijd gezellig samen genieten van het menu.
De tijdens zijn op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag van 16.00 uur tot 18.30 uur.

Vrijwilliger Samen de dag door

SWOVE zoekt vrijwilligers voor Samen De Dag Door. Dit is een laagdrempelige dagopvang, waar de cliënt doordeweeks terecht kan. Geschoolde vrijwillige gastvrouwen/-heren van SWOVE begeleiden het project in een rustige en huiselijke omgeving. Zij bieden de aanwezige deelnemers een passend activiteitenprogramma en bovenal contact, gezelligheid en aanspraak.
SWOVE zoekt zowel vaste vrijwilligers als op basis van inval.

Kioskmedewerker

Cordaad Welzijn Vrijwilligerscentrale zoekt een vrijwilliger die op middagen in de kiosk bij Kinderboerderij De Hazewinkel wil helpen. De kioskmedewerker gaat kleine versnaperingen verkopen. Elk dagdeel staan er twee vrijwilligers in de kiosk.

Contact

Voor meer informatie neem contact op met Cordaad Welzijn Vrijwilligerscentrale.

Sterrenlaan 5, 5503 BG Veldhoven.

T. (040) 253.67.89.

E. info@veldhovenvoorelkaar.nl,

W. www.veldhovenvoorelkaar.nl

Openingstijden: di.-, do.- en vrijdagochtend van 09.00-12.00 uur, andere tijden op afspraak.

Wilt u een verschil maken in Veldhoven?
Ooit eraan gedacht om vrijwilliger te worden?
Doen!
Alvast bedankt!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden