<p>Koop lokaal!</p>

Koop lokaal!

(Foto: )

Koop lokaal!

GroenLinks en PvdA Veldhoven vragen om steun voor lokale, Veldhovense winkels. Ondanks de sluiting van de winkels is het toch mogelijk om deze dorpsgenoten te steunen. In hun strijd om de Corona-crisis te overleven zet PvdA Veldhoven de Veldhovense ondernemers extra in het zonnetje door ze het ‘Groot Compliment’ toe te kennen.

VELDHOVEN - Veldhovense winkeliers hebben het zwaar. Wintervoorraden zijn ingekocht, maar blijven liggen. Hierdoor is het voor veel ondernemers niet mogelijk om voor het nieuwe seizoen de juiste seizoensartikelen in te kopen. Dit heeft vergaande consequenties. Maar door winterproducten nu online aan te schaffen, ontstaat financiële ruimte voor de inkoop van zomerartikelen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat lokale Veldhovense winkels blijven bestaan.

Om de winkeliers een extra hart onder de riem te steken, heeft PvdA Veldhoven hen het ‘Groot Compliment’ toegekend. Deze is in ontvangst genomen door Matt en Dick Bijnen. Wim Meijberg, fractievoorzitter PvdA: “Help onze ondernemers de winter door: koop online of schaf een cadeaubon aan, die je later kunt uitgeven.” Wessel Mandos van GroenLinks voegt daaraan toe: “Ondernemers zijn belangrijk voor Veldhoven. Ze dragen met hun lokale winkels enorm bij aan de kwaliteit van leven in het dorp. Dat moeten we zo houden.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden