‘Sowieso’ wordt meer dan een Grand Café


<p>De nieuwe eigenaar Nick, en Wies Schamin&eacute;e van Grand Caf&eacute; Sowieso in Veldhoven. FOTO: Jerry Voorjans.</p>

De nieuwe eigenaar Nick, en Wies Schaminée van Grand Café Sowieso in Veldhoven. FOTO: Jerry Voorjans.

(Foto: )

‘Sowieso’ wordt meer dan een Grand Café

Het voormalige Route 66 aan het D’Ekkerplein in Veldhoven verandert per maandag 22 februari in Grand Café Sowieso. De nieuwe eigenaren Nick en Rebecca Schaminée willen vooral het dorpse gevoel terughalen met lokale producten en huisgemaakte lekkernijen, maar vooral ambachtelijke liefde.

VELDHOVEN - Nick en Rebecca Schaminéé hebben de kans om Route 66 over te nemen, niet aan hen voorbij laten gaan. Niet bang voor het avontuur, zijn ze nu de eigenaar van Grand Cafe Sowieso.

Droom

“Ik vind het geweldig dat ik samen met mijn vrouw een nieuwe droom kan verwezenlijken. En het is nog mooier dat we dit mogen doen in ons eigen Veldhoven. Je kan bij ons terecht voor een kop koffie met huisgemaakt gebak in de ochtend, lunch, borrel, maar ook voor een heerlijk diner. We zijn de hele dag open”, aldus de nieuwe eigenaar.

Huiskamer

Het restaurant is vernoemd naar hun dochter Wies en staat voor gezelligheid, lekker eten en kwaliteit. Ondanks deze gekke tijd is het stel helemaal klaar voor een nieuw avontuur waarbij streekproducten veel te vinden zijn op de nieuwe kaart. Onder andere de hartige wafels kunnen een regelrechte hit worden. “Sowieso moet dé huiskamer van Veldhoven worden in een fijne sfeer waar je de hele dag terecht kan voor heerlijk eten of een goede borrel”, zegt Schaminée.

Openingsactie

Speciaal voor de nieuwe openingsdatum - maandag 22 februari - heeft het stel een leuke actie bedacht. 4 huisgemaakte tartelettes voor de prijs van 3. Daarnaast bieden ze diverse maaltijdboxen aan voor een schappelijke prijs, te denken valt aan een vegetarische curry of een heerlijke pasta ovenschotel. “Verse maaltijden, vol smaak die u thuis zelf snel even opwarmt. Voor 4 personen vragen we een prijs van 20 euro. Is niet duur, toch?”, zegt Schaminée.

Afhalen en bezorgen

Zodra Corona - en de daarbij behorende lockdownmaatregelen van de Nederlandse regering - het toelaat zullen de deuren definitief geopend worden van Sowieso en kan iedereen langskomen en de nieuwe kaart proberen. Tot die tijd is dé huiskamer van Veldhoven open voor afhalen en bezorgen.

'Sowieso moet dé huiskamer van Veldhoven worden'

Van de redactie.

Meer weten?

Voor meer informatie over de nieuwehuiskamer van Veldhoven, kijk op de website:

www.grandcafesowieso.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden