Wat wilt u echt in het leven?


<p>Dominic Graat en Inge Manders vormen niet alleen het gepassioneerde Veldhovense DJ-duo Carte Blanq, maar hebben ook een passie voor persoonlijke ontwikkeling. FOTO: Graat.</p>

Dominic Graat en Inge Manders vormen niet alleen het gepassioneerde Veldhovense DJ-duo Carte Blanq, maar hebben ook een passie voor persoonlijke ontwikkeling. FOTO: Graat.

(Foto: )

Wat wilt u echt in het leven?

Normaal gesproken zit Dominic Graat (29) rond deze tijd in de auto richting Oostenrijk om samen met zijn vriendin Inge Manders (28) de nachtclubs op zijn kop te zetten. Samen vormen zij het Veldhovense DJ-duo Carte Blanq. Door een volledig leeg geveegde agenda en aanhoudende lockdown heeft Dominic vorm en inhoud gegeven aan zijn andere passie: persoonlijke ontwikkeling. Tijdens zijn zelf ontwikkelde ‘Dashed Line Coaching’- programma heeft hij nu elke woensdagavond live Q&A’s met de vraag: Wat wil je echt in het leven?

VELDHOVEN - Het volledig vanuit huis te volgen Dashed Line’’-programma duurt 4 weken en daarbij is 3,5 uur video en een werkboek van 60 pagina’s inbegrepen. Graat: “Mensen die deelnemen krijgen het werkboek vooraf en geprint thuisgestuurd. Bijkomend voordeel is dat ze het werkboek als een soort dagboek gaan zien en eerlijker durven zijn in het beantwoorden van de vragen.”
Vanaf elke eerste van de maand kunnen deelnemers aansluiten. Aanmelden kan via www.dashedlinecoaching.nl, tevens het adres voor aanvullende vragen en extra informatie.

Omschakeling

2020 had het jaar moeten worden voor Carte Blanq. Er stonden tours gepland om de sfeertribunes van meerdere F1-races te verzorgen en festivals van stampende beats te voorzien. Hun bomvolle agenda is in één klap van de kaart geveegd. Graat: “Tijdens de 1e lockdown dacht ik dat di restricties zo’n 2 maanden zouden duren, maar daar hadden ons zelf in vergist. Dus ga je terug naar de tekentafel.”
Graat vervolgt: “In ons geval gingen we terug naar alles wat we tot dan toe geleerd hebben van onze persoonlijke ontwikkeling. Mijn vriendin Inge en ik zijn vanuit pure interesse namelijk al 4 jaar bezig met alles wat met ‘personal development’ te maken heeft. Zo zijn we in Amerika geweest om seminars te volgen en bekende coaches en sprekers live te zien. We lezen veel boeken en doen mee aan diverse ‘Mindset Events’. Omdat de hele event industrie op z’n spreekwoordelijke gat ligt, hebben we nieuwe doelen moeten stellen. Op Corona hebben we natuurlijk weinig invloed. Het enige waar we wél invloed op hebben, is hoe wij er mee omgaan. We hebben nieuwe doelen gesteld, konden snel schakelen en zijn nu concreet aan de slag met onze andere passie.”

Dashed Line Coaching

Vanuit alle hoeken komen vragen voor Graat, over hoe mensen dit voor zichzelf konden toepassen. Als hij merkt hoeveel energie het velen geeft te reflecteren op hun leven, besluit hij een programma te schrijven. En zo ontstaat ‘Dashed Line Coaching’.
Graat: ”Je bereikt zoveel meer als je bewust met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaat. Tijdens het ‘Dashed Line’-programma stellen we vragen die je na laten denken over ogenschijnlijk voor de hand liggende thema’s in je leven. Opvallend is dat mensen het toch een uitdaging vinden deze vragen te beantwoorden.”

Meer informatie

‘Dashed Line Coaching’ is te volgen via www.dashedlinecoaching.nl.
Voor meer info: E. info@dashedlinecoaching.nl.
Of: T. (06) 83.249.880.

Door Corona zoeken mensen naar helderheid en groei

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden