Online open dag van het Summa College


<p>Aanmelden om deel te nemen aan de online open dag van het Summa College is niet nodig. FOTO: stock.</p>

Aanmelden om deel te nemen aan de online open dag van het Summa College is niet nodig. FOTO: stock.

(Foto: )

Online open dag van het Summa College

Summa College houdt 24 zondag januari een online open dag vol interactieve sessies, vlogs en livestreams. Leerlingen die zich oriënteren op een schoolkeuze, kunnen zo de sfeer binnen de Summa-scholen proeven.

EINDHOVEN - Het Summa College heeft 26 mbo-scholen in de Brainportregio met in totaal meer dan 300 beroepsopleidingen. Juist nu is het belangrijk om leerlingen van het voortgezet onderwijs zo goed mogelijk te helpen met een vervolgopleiding. Met het interactieve online-programma maken jongeren uitgebreid kennis met het Summa College en mbo-onderwijs. Bezoekers kunnen sfeer proeven in de scholen met vlogs en direct contact hebben met docenten en studenten van het Summa College via WhatsApp, Instagram en e-mail.
Tijdens de open dag van 24 januari biedt ook Ster College een programma aan. Dit voortgezet onderwijs voor (jong)volwassenen (vavo) is verbonden aan het Summa College. Interessant voor de student die een middelbare school-diploma wil halen op een hoger niveau of een ander profiel of extra vakken wil volgen om zo een betere aansluiting te hebben bij de gewenste vervolgopleiding.
Alle activiteiten worden aangeboden via summacollege.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden