Inhuren.com neemt Werkze! over


<p>Carin van Holstein en de heren Wouter Meens en Daniel Sanandaji van <a href="//Inhuren.com">Inhuren.com</a>.</p>

Carin van Holstein en de heren Wouter Meens en Daniel Sanandaji van Inhuren.com.

(Foto: )

Inhuren.com neemt Werkze! over

“Op 4 januari 2021 heeft Inhuren.com Werkze! officieel overgenomen”, bevestigt Carin van Holstein, voormalig eigenaar van Werkze! "Deze overname maakt het mogelijk dat Werkze! haar groeipotentieel nóg beter gaat benutten", aldus Van Holstein. Ook Inhuren.com is erg enthousiast over de deal. Met de overname rekenen zij zich een fysiek kantoor en een sterk netwerk in de Brainport regio rijker.

VELDHOVEN - Werkze! is een bemiddelingsbureau dat werkgevers en werknemers op een persoonlijke manier verbindt. Om Werkze! de kans te geven verder te groeien, besloot eigenaresse Carin van Holstein haar bedrijf te verkopen.
"Met de overname haalt Werkze! een impuls aan digitale kennis en landelijke ervaring binnen. Ik blijf wel betrokken bij de organisatie. Daarnaast zal ik mij gaan richten op loopbaanbegeleiding en outplacement", aldus Carin van Holstein.

Overnametraject

Om het overnametraject in goede banen te leiden heeft Werkze! een externe specialist ingeschakeld: HKB uit Veldhoven.
"Rob Bierens van HKB heeft veel ervaring met bedrijfsovernames en is daarom gekozen om te begeleiden bij de zoektocht naar kandidaten, de waardering van de organisatie, de onderhandelingen en de contractvorming", zegt Van Holstein.

Persoonlijke wijze

Inhuren.com brengt werkgevers en werknemers bij elkaar op hun online platform. Ze opereren geheel landelijk en hebben maar liefst een half miljoen unieke bezoekers per jaar. Met de huidige vestigingen in Amsterdam en Den Haag mogen de jonge ondernemers een vestiging bijschrijven onder de vlag van Werkze!
"Door deze overname slagen we erin om onze gewenste plek in de regio Brainport te bemachtigen", aldus Wouter Meens en Daniel Sanandaji.
En vervolgens tot slot: "Inhuren.com gaat het merk Werkze! verder uitbouwen en zich richten op vacatures met een lange looptijd, waarbij persoonlijke aandacht en een juiste fit tussen werkgevers en uitzendkrachten heel belangrijk is."

Het mag duidelijk zijn. 2021 is voor Werkze! veelbelovend begonnen. Na 25 jaar in de uitzendbranche te hebben gewerkt, zet eigenaresse Carin van Holstein een stapje terug.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden