Wie is nu de meest positieve persoon uit Veldhoven?


<p>&quot;Juist nu hebben we die positiviteit heel hard nodig in onze samenleving&rdquo;, aldus Ali B, voorzitter van de vakjury. FOTO: BID.</p>

"Juist nu hebben we die positiviteit heel hard nodig in onze samenleving”, aldus Ali B, voorzitter van de vakjury. FOTO: BID.

(Foto: )

Wie is nu de meest positieve persoon uit Veldhoven?

Corona... Covid-19... Intelligente lockdown... Verzwaarde lockdown... Om depressief van te worden. "Let een beetje op elkaar", is dan ook de oproep van premier Mark Rutte aan alle Nederlanders. Gelukkig staan er ook mensen en bedrijven op die met mooie initiatieven zorgen voor positiviteit. Om deze positieve mensen en bedrijven te belonen, kunnen zij nu genomineerd worden voor een prestigieuze BID Positivity Award.

VELDHOVEN - "Juist nu hebben we die positiviteit heel hard nodig in onze samenleving en daarom moeten we deze mensen en bedrijven de waardering geven die zij verdienen”, aldus Ali B, voorzitter van de vakjury.
"De awards worden sinds 2018 jaarlijks uitgereikt. In eerdere jaren was er één landelijke winnaar maar omdat dit een wel heel bijzonder jaar is, met zoveel mooie lokale en regionale initiatieven, hebben besloten om per provincie een award uit te reiken.”
Wie er onderscheidden gaan worden met een mooie award bepaalt vooral het publiek. Iedereen mag een persoon of bedrijf nomineren via de website in het kader bij dit artikel.
Er zijn geen grootse prestaties vereist om iemand te nomineren. Ralph van Hessen, initiatiefnemer van de awards: "Het gaat echt om positiviteit dus het kan ook jouw eigen buurvrouw zijn die af en toe voor iemand kookt. Of de lokale supermarkt die een ouderenuurtje heeft ingesteld. Of iemand die in de zorg werkt.”
Alleen al door iemand te nomineren wordt waardering voor die persoon kenbaar gemaakt. Voor die persoon zelf is het erg leuk en eervol om genomineerd te zijn voor de titel 'Meest Positieve Nederlander'.
Op alle genomineerden kan van vrijdag 18 december tot en met dinsdag 5 januari 2021 gestemd worden. Deze stemmen bepalen de provinciewinnaars die doorgaan naar de finale.
Uit de finalisten kiest de vakjury vervolgens de landelijke winnaar, die op dinsdag 19 januari 2021 bekend gemaakt tijdens de 'Big Improvement Day'. Maar nu dus eerst nomineren!

'Het gaat
dus echt
om
positiviteit!'

Van de redactie.

Nomineren


Denk eens goed na... Wie is de meest positieve Veldhovenaar? En wat is het meest positieve bedrijf in Veldhoven. Nomineer ze via www.bidawards.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden