<p>Maak kans op een compleet zonnepanelenpakket bij Kringloop de Kempen. FOTO: Kringloop.&nbsp;</p>

Maak kans op een compleet zonnepanelenpakket bij Kringloop de Kempen. FOTO: Kringloop. 

(Foto: )

Green Friday bij Kringloop de Kempen en...

Kringloop de Kempen grijpt met haar alternatieve Green Friday-actie, de gekte rond Black Friday aan. Ze vraagt zo aandacht voor de negatieve gevolgen voor het milieu van het veelvuldig kopen van alleen nieuwe spullen.

VELDHOVEN - Met haar publieksactie, die overigens van vrijdag 20 tot en met zaterdag 28 november loopt, nodigt de stichting mensen uit vaker een tweedehands koop te overwegen - bijvoorbeeld bij de kringloop - wat bijdraagt aan vermindering van de CO2- uitstoot.

Win een prijs

De Green Friday-actie houdt in dat klanten die tussen vrijdag 20 en zaterdag 28 november aankopen doen in de winkels van Kringloop de Kempen in Veldhoven, Bergeijk en Waalre, kans maken op een compleet zonnepanelenpakket (6 panelen van 365 Wp). De prijs is uiteraard ook gekozen met het oog op een goede daad voor het milieu en is ter beschikking gesteld door Installatiebedrijf Verspeek uit Valkenswaard. Uit alle kassabonnen van de actieweek, trekt een notaris een winnaar, die op vrijdag 4 december bekend wordt gemaakt.

Voor alle uitleg en actievoorwaarden wordt verwezen naar:

www.kringloopdekempen.nl/nieuws

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden