<p>In Veldhoven verhuist de Rabobank naar een nieuwe adres. FOTO: RaboBank.</p>

In Veldhoven verhuist de Rabobank naar een nieuwe adres. FOTO: RaboBank.

(Foto: )

Rabobank Veldhoven naar Reijenburg 30

Rabobank Veldhoven opent eind maart 2021 een nieuw kantoor in Veldhoven aan Reijenburg 30. Het huidige kantoor aan de Meent komt hiermee te vervallen.

VELDHOVEN - Het pand-Reijenburg 30 heeft een centrale ligging met voldoende parkeergelegenheid en is voor iedereen toegankelijk. Het kantoor wordt zowel ingericht voor dagelijkse bankzaken als voor adviesgesprekken.

Joan Versluijs is directeur van Rabobank Veldhoven. Als hij begin dit jaar de vestiging van de bank aan de Zandoerleseweg sluit, roept zij de Veldhovenaren op mee te denken over een nieuwe locatie. "We zijn blij dat zoveel inwoners van Veldhoven gehoor hebben gegeven aan onze oproep. Met deze hulp hebben we het voor ons perfecte pand gevonden. We gaan nu aan de slag met de inrichting ervan. De opening van de locatie moeten we door omstandigheden rondom corona nog even uitstellen. We richten ons erop het kantoor te openen aan het einde van het eerste kwartaal van 2021.”

Tot het moment van opening zijn videogesprekken voor advies de norm. Wel zijn er enkele kantoren in de regio geopend voor dagelijkse bankzaken. Dit betreft kantoren aan de Emmasingel 4 in Eindhoven, Laan der Vier Heemskinderen 7 in Geldrop en St. Jorisstraat 55 in Oirschot.

Rabobank Veldhoven is bereikbaar via T. (040) 293.60.00. voor particulieren én T. (040) 293.67.80. voor bedrijven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden