Geef een boost aan je loopbaanmogelijkheden


<p>Tosca Goes: &#39;Het is belangrijk dat jij als professional ervoor zorgt, zichtbaar te zijn.&#39;</p>

Tosca Goes: 'Het is belangrijk dat jij als professional ervoor zorgt, zichtbaar te zijn.'

(Foto: )

Geef een boost aan je loopbaanmogelijkheden

Vanaf 1 december is het weer mogelijk om in aanmerking te komen voor gesubsidieerd ontwikkeladvies. In slechts 3 weken tijd waren de 22.000 trajecten die mogelijk waren in augustus al op.

VELDHOVEN - Om mee te doen aan een ontwikkeltraject, kunnen deelnemers zich aanmelden bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. De loopbaanadviseur verzorgt de registratie en de financiële afhandeling. Het loket voor de ontwikkeladviezen wordt 1 december 2020 opnieuw geopend. Vanaf dat moment kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeladvies ter waarde van €700,- volgen bij een loopbaanadviseur.

Adviestrajecten

Er zijn in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar. "Vanaf 1 december kunnen er weer trajecten geregistreerd worden en met een registratienummer kom je dus in aanmerking voor zo’n kosteloos traject. Wacht niet langer als je hier gebruik van wil maken zegt Tosca Goes", uit Veldhoven. Zij geeft aan dat ze bij de vorige ronde in augustus mensen teleur heeft moeten stellen omdat de registratienummers zo snel waren vergeven.Het gaat om een tijdelijke subsidieregeling (NL leert door) vanuit de overheid om de arbeidsmarkt te stimuleren. In Veldhoven biedt Tosca Goes van InspiraTos, Noloc erkend loopbaanadviseur het traject aan. Het traject bestaat uit 3 gesprekken en uit een online arbeidsmarktscan, die in totaal minimaal 4 uur duren. Het resultaat is een persoonlijk ontwikkelplan. Het traject geeft de deelnemers inzicht in hun loopbaanmogelijkheden.

Tosca Goes is de persoon achter InspiraTos, het bedrijf dat zich bezighoudt met loopbaan en sollicitatieadvisering. Zij is erkend loopbaanadviseur bij de Noloc beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs en jobcoaches, en ondersteunt mensen bij het zoeken naar een baan die bij hen past. Tosca: "Het is belangrijk dat jij als professional ervoor zorgt, zichtbaar te zijn, zodat jij gevonden kunt worden door degene die jouw hulp nodig heeft.”

Het resultaat is een persoonlijk ontwikkelplan

Van de redactie

Aanmelden

Aanmelden kan via mail aan Tosca.Goes@InspiraTos.nl of bel met 06-28318279. Wie zich aanmeldt komt op een lijst en wordt direct in december aangemeld voor dit kosteloze traject. Het loket voor de ontwikkeladviezen wordt 1 december 2020 opnieuw geopend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden