<p>Veldhoven Carla van Oost</p>

Veldhoven Carla van Oost

(Foto: Bert Jansen)

Column Carla van Olst

Wat een tijd…..wat een flexibiliteit wordt er gevraagd! Van een ieder van ons op zijn of haar eigen manier.Vorige week heb ik een intensieve cursus afgesloten. Die zou al maanden geleden gegeven worden, maar is door de corona verzet. Gelukkig kon de cursus doorgaan! Wat een meerwaarde om mensen in real live te ontmoeten, elkaars persoonlijke verhalen te delen. Ik heb zoveel moois in mensen gezien. Zo inspirerend, wanneer we onze kwetsbaarheid delen. Ik had me opgegeven, omdat ik helderheid wilde krijgen over wat ik verder écht wil met mijn onderneming. Waarmee kan ik op mijn eigen wijze het verschil maken en me dienstbaar maken aan wat er echt toe doet voor een ieder van ons.

Door de afgelopen corona-periode ben ik daar weer in bevestigd. Het leven is niet vanzelfsprekend, maar ook de manier van ermee omgaan niet. Dit diepe besef heb ik meegenomen in de opleidingsdagen om mijn doelen helder te krijgen. En dat is gelukt! Ik vind het zo leuk om dat hier te delen! Ik heb namelijk besloten om een centrum te gaan beginnen. Een centrum voor Licht, Liefde en troost. Een plek van wijsheid en bewustwording, waarbij we leren omgaan met overgaan en afscheid. Ik heb enorm veel mooie ideeën. Ik wil dit al heel lang, maar had steeds zoveel bezwaren en onzekerheden. Deze heb ik tijdens de opleidingsdagen allemaal achter me gelaten. Mijn focus heb ik glashelder gevisualiseerd. Ik ga ervoor! Ik neem jullie mee op mijn reis en hoop veel te kunnen betekenen en bij te kunnen dragen.
Velen van jullie weten, dat ik al jaren de eerste donderdag van november op de Hoge Boght sta met mijn kunst, die dan gericht is op de zielenwereld. Op de Lichtjesavond neem ik mensen mee in een lichtcirkel, om een kijkje te nemen aan gene zijde. Om te ervaren hoe vanzelfsprekend het is om contact te hebben met degenen, die zijn overgegaan. Helaas gaat het dit jaar niet door. Dat doet me weer beseffen hoe alle ervaringen in de afgelopen jaren met jullie als bezoeker, hebben bijgedragen tot mijn inzicht nu, hoe essentieel het is om daar dichterbij te komen. Voor een ieder van ons! Wordt vervolgd….

Carla van Olst

Column

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden