<p>Het Groot Veldhovens Driebandentoernooi is in volle gang. FOTO: Thieu Vlemmix.</p>

Het Groot Veldhovens Driebandentoernooi is in volle gang. FOTO: Thieu Vlemmix.

(Foto:)

Joost Geven oppermachtig in Driebandentoernooi

Veldhoven  - Hoe staat het met het Groot Veldhovens Driebanden-toernooi? Joost Geven zou oppermachtig zijn… En Coppens en Jansen staan zij aan zij om poulewinst.

- In Poule 4 zien we een oppermachtige Joost Geven, met een fraaie score van 131%. Theo Jacobs volgt als 2e met een percentage van 103. Ze gaan beiden door. Maar in Poule 12 vallen de resultaten tegen. Alleen Ad van Lieshout haalt zijn gemiddelde en eindigt daarmee bovenaan. Jan de Wijs houdt in de laatste partij Nico Waterschoot eronder en plaatst zich voor de volgende ronde.

Een sterke Jos de Brie heerst in Poule 13, met alom duidelijke winst. De eindscore van 114% (gemiddelde 0,800) en een hoogste serie van 6, zijn hier veelzeggend. Sjef Heesakkers is een goeie 2e, met de geweldige uitschieter van 24 caramboles in z’n laatste partij tegen good old Henk Eggenhuizen. In Poule 19 stoot niemand boven zijn normale gemiddelde. Zij aan zij vechten Gerard Coppens en Dirk Jansen om de poulezege. Het totaal aantal aan wedstrijdpunten van beiden bedraagt precies 94,5 en dat is uniek. Nummer 3 is Ed Haneveer. Hij jhaalt zijn gemiddelde maar komt 0,33 wedstrijdpunten tekort voor ronde 2. Toch is hij met zijn hoogste serie van 8 een reële kanshebber.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden