Traditie op Koningsdag: de Gedecoreerden ontvangen hun Koninklijke onderscheiding uit handen van Burgmeester Marcel Delhez
Traditie op Koningsdag: de Gedecoreerden ontvangen hun Koninklijke onderscheiding uit handen van Burgmeester Marcel Delhez (Foto: Oranjemarkt Veldhoven )

Steun de Oranjemarkt Veldhoven met Rabo ClubSupport

Rabobank Eindhoven-Veldhoven organiseert in 2020 wederom de Rabo ClubSupport. De Oranjemarkt Veldhoven doet ook mee en hoopt op de steun van de vele jaarlijkse bezoekers.

VELDHOVEN- Koningsdag is een bijzondere feestdag voor Nederlanders. Op veel plekken in Nederland wordt er samen gefeest, geproost en heel wat gekocht tijdens de welbekende vrijmarkten. Ook in Veldhoven wordt er elk jaar groots uitgepakt op deze dag.

Oranjemarkt Veldhoven

De Oranjemarkt (Stichting Evenementen Veldhoven) is een niet-commerciële vrijmarkt, gratis toegankelijk, met podiumprogramma’s en vertier! Een laagdrempelig familie-evenement van, voor en door Veldhoven met als doel ontmoeten, presenteren en vermaken.

Al 28 jaar wordt deze mooie dag georganiseerd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. En al veranderde de datum van Koninginnedag naar Koningsdag én de locatie van de Berkt naar het Citycentrum, de ruim 20.000 bezoekers uit de regio bleven komen.

Maaltijdactie

Na het bericht dat Koningsdag afgelopen jaar niet gevierd kon worden, bedachten het vrijwillige bestuur een actie om gratis een diner weg te geven aan iemand die het zo verdiend. Het werden maar liefst 53 maaltijden in samenwerking met Brasserie Ludiek, die werden uitgedeeld op 27 april 2020.

Stemmen

Een stem op de Oranjemarkt Veldhoven, te vinden onder Stichting Evenementen Veldhoven, zorgt dat deze dag bomvol Nederlandse traditie nog jaren samen gevierd kan worden met jong en oud in Veldhoven. De organisatie is volledig vrijwillig en is afhankelijk van sponsoren. Alle leden van de Rabobank Eindhoven-Veldhoven kunnen nog tot en met zondag 25 oktober 2020 stemmen op meerdere initiatieven. Elke stem is geld waard. Meer informatie:

www.rabo-clubsupport.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden