<p>Doe mee en meldt u aan! FOTO: SWOVE.</p>

Doe mee en meldt u aan! FOTO: SWOVE.

(Foto: )

SWOVE start met de 'Morgen Gezond Weer Op Challenge'

Nu de Corona-crisis alweer ruim een half jaar een grote stempel drukt op het dagelijkse leven, wordt het tijd zich te bezinnen hoe de komende tijd richting aan het leven te geven. Zijn er ondanks alle beperkingen toch nog mogelijkheden om er het beste van te maken? Is het mogelijk de kwaliteit van het leven nog een extra duwtje in de rug te geven?

VELDHOVEN - Door de Corona-pandemie zijn veel Veldhovense senioren meer dan ooit aan huis gebonden. Veel activiteiten voor senioren zijn namelijk afgelast en uit angst voor besmetting komt er geen tot weinig bezoek over de vloer. Dit zijn factoren die afbreuk doen aan de kwaliteit van leven van de betrokkenen.

Opdracht

Bij SWOVE wordtt al 50 jaar in mogelijkheden gedacht en daarom is de 'Morgen Gezond Weer Op Challenge' in het leven geroepen. Met deze feitelijke 'uitdaging', die slechts een week duurt, roept SWOVE alle 50-plussers in Veldhoven op om toch eens na te denken over de verschillende leefgebieden die van invloed zijn op hun kwaliteit van leven. Dit aan de hand van een dagelijkse opdracht in de vorm van enkele vragen die zonder meer aanzetten tot bezinning en actie.

Aan de slag

Door deel te nemen aan de challenge, wordt inzicht verkregen in de leefgebieden die extra aandacht nodig hebben en waarmee iedereen naderhand zelf, met behulp van een praktisch overzicht zelf aan de slag kan. Mochten er naar afloop van de challenge vragen naar boven komen waar de deelnemers zelf niet uitkomen, dan staan de ouderenadviseurs van SWOVE voor hen klaar.

Meedoen?

Geïnteresseerden kunnen deelnemen via Facebook, per mail of via de post. Wie via mail of per post deel wilt nemen, kan zich tot 16 september aanmelden.
Zie daartoe hierna het juiste e-mailadres en telefoonnummer van SWOVE.

info@swove.nl

(040) 254.00.66.

De kwaliteit van leven nog een extra duwtje in de rug geven

Van de redactie.

Positieve wending

De 'Morgen Gezond Weer Op Challenge' vindt plaats van donderdag 24 tot en met woensdag 30 september. Deelname aan de challenge doet u voor zichzelf, is gratis, leuk en verplicht u tot niets. Wie een positieve wending aan zijn/haar leven wil geven, meldt zich vooral aan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden