Foto:

Kortjes

Wandeling
voor vrede

MEERHOVEN - Zaterdag 26 september is er een Vredeswandeling in het kader van ‘Vrede verbindt’ vanaf 10 uur op het Vredespad in de wijk Meerhoven. Informatie, gesprek en uitleg over het Vredespad. Deze wandeling wordt georganiseerd door platform Levensbeschouwing en Vrede regio Eindhoven, kortweg platform LEV, waaronder wandelgroep-'Geloven te voet' in samenwerking met de stichting Vredesburo Eindhoven. Verzamelen bij de Hangar bij winkelcentrum Terminal M in Meerhoven. Voor laatste nieuws, zie de onderstaande website.

www.stapjesnaarvrede.nl

Sportstuif Veldhoven óók bij Rood-Wit

VELDHOVEN - BSO Sportstuif breidt uit naar voetbalclub Rood-Wit. Naast de locatie bij Basko waar nu al jaren kinderen komen sporten en spelen na school wordt het tijd voor uitbreiding.
BSO Sportstuif wil er voor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen na schooltijd hun energie kwijt kunnen door middel van sport en spel. De locatie van Rood-Wit aan de Korze 82 leent zich hier ontzettend goed voor. De mooie velden en accommodatie bieden veel mogelijkheden. Bij Sportstuif mogen de kinderen de hele middag lekker buiten spelen. Tijdens de middag hebben de medewerkers een gave sportplanning. Dit varieert van voetbalactiviteiten, trefbal, tennis, hockey en tikspellen tot verstoppertje, een parcours of springen op het springkussen. Als kinderen zelf leuke ideeën hebben of iets willen leren, is hier altijd ruimte voor. Kinderen kunnen altijd een proefmiddag meedoen bij Sportstuif.

www.sportstuif.nl

Fietsen met de hele familie

VELDHOVEN - Stap zaterdag 12 september met de familie op de fiets en steun het goede doel, te weten De Duchenne 40.
Voor 10,00 euro per persoon - en 5,00 euro voor kinderen tot 12 jaar - ontvangt de deelnemer de route van 40 km door de Kempen. Daarbij ook direct leuke kortingsbonnen voor horecagelegenheid op de route.

Aanmelden via onderstaand e-mailadres. De fietsroute wordt daarop toegestuurd. Of kom op zaterdag 12 september langs d'n Duvelshoek in Riethoven om aan te melden en de route te ontvangen.

www.deduchenne40.nl

floor_peels@hotmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden