<p>Philips Harmonieorkest pakt groots uit voor het zorgpersoneel van 6 ziekenhuizen in en rondom Eindhoven. FOTO: Philips Harmonie.</p>

Philips Harmonieorkest pakt groots uit voor het zorgpersoneel van 6 ziekenhuizen in en rondom Eindhoven. FOTO: Philips Harmonie.

(Foto: )

Benefietconcert voor zorgpersoneel

Het Philips Harmonieorkest pakt groots uit! Voor ruim 300 zorgmedewerkers van 6 ziekenhuizen in en rondom Eindhoven verzorgt deze maandagavond 21 september in het Philips Stadion een indrukwekkend Brabants benefietconcert. Als een hartverwarmend bedankje voor de enorme inzet van de zorgmedewerkers in deze bizarre tijd.

VELDHOVEN - Een hulde aan de zorg! Aan 300 medewerkers van 6 ziekenhuizen in en rondom Eindhoven, te weten Catharina Ziekenhuis (Eindhoven), Elkerliek Ziekenhuis (Helmond), Máxima Medisch Centrum (Eindhoven), Máxima Medisch Centrum (Veldhoven), Sint-Anna Ziekenhuis (Geldrop) en Ziekenhuis Bernhoven (Uden). Daarnaast nog eens 300 man publiek, die voor 25,00 euro per persoon een plaats kunnen reserveren.

Goed recept

Locatie van het benefietconcert is het welbekende Philips Stadion. Het concert wordt overigens geopend door Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV. De deelnemende artiesten zijn Björn van der Doelen, Melissa Janssen, Johnny Rosenberg, DJ La Fuente en natuurlijk het Philips Harmonieorkest. Björn van der Doelen kent iedereen natuurlijk als oud-PSV-er, maar de laatste jaren is hij ook gekend als verhalend zanger, de Parel van Brabant. Melissa Janssen en Johnny Rosenberg zijn bij het grote publiek bekend geworden door hun indrukwekkende optredens bij The Voice of Holland. En DJ La Fuente weet als geen ander de sfeer erin te brengen. De presentatie is in handen van de gevierde Brabantse cabaretier Rob Scheepers. Dus een allerbest recept voor een perfecte avond.

Interesse?

Wilt u er eigenlijk ook bij zijn? Dat kan! Door namelijk een kaartje te kopen voor het indrukwekkende benefietconcert in het Philips Stadion, zorgt u ervoor dat het zorgpersoneel gratis de kaarten kan krijgen en welverdiend in de watten worden gelegd. Dat is nog eens een Brabantse huldeblijk aan allen die in de genoemde 6 ziekenhuizen de laatste maanden het Corona-virus hebben dagdagelijks intensief bestreden.

Kaartjes

Vanzelfsprekend is het benefietconcert in het Philips Stadion Corona-verantwoord georganiseerd, zodat iedereeen - en dan met name het zorgpersoneel van de ziekenhuizen - een onbezorgde en gezellige avond kan genieten.
Iedereen is van harte welkom en de toegangskaarten zijn te reserveren via de onderstaande website

www.philipsharmonie.nl

Van de redactie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden