Foto: PixaBay.

Kortjes

Collectanten gezocht

VELDHOVEN - Van 1 tot en met 6 februari 2021 wordt de 25e collecteweek van de Hersenstichting gehouden. Voor deze collecte zijn we op zoek naar vrijwilligers. Collectanten zijn van harte welkom. Hoe meer collectanten er langs de deuren gaan, hoe meer opbrengst.
Wie in Veldhoven helpt mee door ook een ommetje te lopen met een collectebus? Een uurtje of twee collecteren in eigen buurtje, is een kleine moeite met een groot effect.
Aanmelden kan telefonisch of via de website.

(070) 360.48.16.

www.hersenstichting.nl/collecte

Jeugdinstuif!

VELDHOVEN - Stichting Jeugdbelangen Zonderwijk verzorgt weer een gezellige jeugdinstuif voor kinderen tot en met 12 jaar. Deze vindt zaterdag 5 september plaats. Op het programma staan knutselen, mini-6-kamp, schmicken en nog veel meer.
De jeugdinstuif is tevens de opening van het nieuwe seizoen van overige de clubs van Stichting Jeugdbelangen Zonderwijk.
De jeugdinstuif van Stichting Jeugdbelangen Zonderwijk vindt plaats in 't Tweespan, gelegen aan Mira 2 in Veldhoven. Aanvang is 13.00 uur. Toegang gratis.

www.jeugdbelangen-zonderwijk.jouwweb.nl

10.000 euro voor ...?

VELDHOVEN - Het ANWB Fonds is vanaf maandag 31 augustus op zoek naar het mooiste maatschappelijke project van de provincie Noord-Brabant. De winnaar krijgt 10.000,00 euro.

Het ANWB Fonds steunt maatschappelijke projecten die burgers in hun eigen stad of regio zijn gestart of willen starten en waarvoor geld nodig is. De initiatieven moeten - ook Corona-proof - een blijvende waarde hebben en een bijdrage leveren aan de Nederlandse samenleving op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd (waaronder het toegankelijk maken van locaties voor mensen met een beperking).

Inschrijven om in aanmerking te komen voor de toekenning kan sinds maandag 31 augustus tot dinsdag 6 oktober. Iedereen in Nederland kan vervolgens via de website vanaf maandag 26 oktober tot en met maandag 23 november stemmen op het mooiste ingediende project. Dan blijft er een Top-3 aan genomineerde projecten per provincie over. Hieruit wordt door de ANWB Adviescommissie een project in iedere provincie gekozen. In januari 2021 vindt de prijsuitreiking plaats.
Initiatiefnemers van projecten uit Brabant kunnen zich aanmelden op

www.anwb.nl/anwbfondshelpt

Spelen en bewegen voor kleuters!

VELDHOVEN - Bij de Kangoeroeklup van SDO Korfbal kunnen kinderen vanaf 4 jaar uit Veldhoven en omgeving, kennis maken met sport en spel. Met veel aandacht voor succesbeleving en spelenderwijs sporten, ontwikkelen kleuters hun motoriek en leren ze samen spelen. Het trainen is lekker buiten, elke zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur (Rapportstraat 70, Veldhoven). Ook voor kinderen vanaf groep 3 is er uiteraard aanbod voor trainingen! Voor meer info:

kangoeroeklup@sdo-korfbal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden