Gezien het tijdstip van de uitreiking en het redactioneel afsluiten van deze krant, konden er geen foto's worden gemaakt. FOTO: PixaBay.
Gezien het tijdstip van de uitreiking en het redactioneel afsluiten van deze krant, konden er geen foto's worden gemaakt. FOTO: PixaBay.

Zon van Veldhoven schijnt voor...

Maatschappelijk

Wethouder Thomas van Broekhoven heeft maandag 13 november de Zon van Veldhoven uitgereikt aan vrijwilligers van Speeltuin Kabouterdorp. Dat deed hij samen met kunstenaar Anne tijdens de bestuursvergadering. 

VELDHOVEN - Bij Speeltuin Kabouterdorp is altijd wat te doen. Daarom is het fijn dat er maar liefst 55 vrijwilligers zijn die willen helpen. Zij zorgen dat de speeltuin veilig en schoon is en steken de handen uit de mouwen bij het onderhoud. Ook organiseren zij activiteiten met Pasen, Sinterklaas, Kerst en de themadag. 

Waardering

Met de Zon van Veldhoven draagt de gemeente Veldhoven vrijwilligers een stralend warm hart toe. Het is een blijk van waardering. Vrijwilligers zijn namelijk onmisbare schakels binnen de samenleving. De gemeente is dus trots op haar vrijwilligers en waardeert hun actieve inzet voor de Veldhovense gemeenschap enorm. 

Zon van Veldhoven 

De Zon van Veldhoven is een bijzonder geschenk. De zonnen worden gemaakt bij Severinus. Kunstenaars van de dagbesteding van Severinus, GGzE De Boei en SWOVE beschilderen de zonnen. Iedere zon is daardoor in feite een uniek exemplaar.
Kunstenaar Anne beschilderde de Zon voor de vrijwilligers van Speeltuin Kabouterdorp.