Belastingaangifte-stress? FOTO: BSR.
Belastingaangifte-stress? FOTO: BSR. Alan Ebeling

Belastingaangifte-stress?

Financieel

VELDHOVEN - De belastingaangifte is niet voor iedereen een makkelijke klus. Daarom organiseren we samen met Belastingcafé Veldhoven op zaterdag 9 maart een open inloop in het kader van de Landelijke Aangiftedag 2024. Op deze dag kunnen inwoners van Veldhoven gratis ondersteuning krijgen. Voor meer informatie over de spreekuren bij Belastingcafé in de Bibliotheek Veldhoven ga je naar www.bibliotheekveldhoven.nl .

Vind je het lastig om de aangifte digitaal helemaal zelf te regelen en heb je meer hulp nodig? Kom dan zaterdag 9 maart naar het speciale inloopmoment van BSR in de Veldwijzer. Vooraf aanmelden hoeft niet. Bij binnenkomst wordt je naam genoteerd en wacht je tot je aan de beurt bent. Vrijwilligers staan klaar voor de begeleiding van 10.30-12.30 uur en 13.00-15.00 uur. Er gelden wel voorwaarden om voor deze hulp in aanmerking te komen. Dit bespreken we bij binnenkomst of neem zelf vooraf contact op met BSR.

Ook na de Landelijke Aangiftedag kun je bij BSR op afspraak terecht voor hulp bij belastingzaken. Bel hiervoor tijdens openingstijden 040 - 253 99 59 of stuur een mail aan info@bsrveldhoven.nl

Geen belastingaangifte-stress want… 

BSR helpt!

Belastingaangifte-stress?