De Veldhoven Quiz. FOTO: PixaBay.
De Veldhoven Quiz. FOTO: PixaBay.

Schrijf in voor de Veldhoven Quiz!

Evenement

VELDHOVEN - De GROTE Quiz van Veldhoven viert in 2024 het 10-jarig jubileam. En wel met een gloednieuwe naam, namelijk de Veldhoven Quiz.
Maar er zijn nog wel wat meer veranderingen. Zoals het prachtige nieuw logo van het evenement, maar belangrijkste wijziging is wel dat er dit jaar 2 versies zijn. Er is natuurlijk de oude, vertrouwde Veldhoven Quiz met ruim 300 vragen en opdrachten en een hoge moeilijkheidsgraad. Maar nieuw is de Veldhoven Quiz Light, speciaal voor die deelnemers die ietsje minder fanatiek zijn of kleinere teams. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk nog altijd aanwezig, maar de écht pittige vragen ontbreken. En daarnaast bevat de Light-versie ook een stuk minder vragen. Op deze manier is het voor iedereen leuk om mee te doen. Overigens wordt vanaf dit jaar ook steeds een Engelstalige editie uitgebracht, voor de expats.
De Veldhoven Quiz pakt zaterdag 6 april groots uit. Neemt u daar als Veldhovenaar ook aan deel? Jazeker toch! Gewoon gezellig meedoen met een Veldhovens team? Stel dan dat team samen, bedenk een leuke naam en schrijf vervolgens vóór zaterdag 23 maart in!
Inschrijven voor de Veldhoven Quiz kan via de website. Zie ook pagina 13.

veldhovenquiz.nl