In Buenas Chicas is Billie (Susan Radder) een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. FOTO: Cinema Gold.
In Buenas Chicas is Billie (Susan Radder) een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. FOTO: Cinema Gold. DoP: Ties Versteegh

Prosecco Première: Buenas Chicas!

Cultuur

VELDHOVEN - Cinema Gold rolt dinsdag 5 en woensdag 6 maart de rode loper voor de bezoekers uit bij de Prosecco Première. In de zaal worden zij door een van de Cinema Gold-medewerkers verwelkomd met een glaasje Prosecco (eventueel alcoholvrij). Tijdens de film wordt een hapje van het huis geserveerd en indien nog iets extra’s nodig, dan hoeft eralleen maar op de serviceknop gedrukt te worden. Online een bestelling door geven is ook mogelijk. Aan het eind van de avond ontvangen de bezoekers nog een attentie. 

Over de film

In Buenas Chicas is Billie (Susan Radder) een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra (Noël van Kleef) en Coosje (Britt Scholte) op wijnreis naar het zonnige Spanje.
Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep. FOTO: Cinema Gold.

cinemagold.nl

Cinema Gold, Veldhoven

Afbeelding