Crazy Pianos in Theater de Schalm. Tekst: Linda Heemstra - FOTO: Nico Goedegebuur.
Crazy Pianos in Theater de Schalm. Tekst: Linda Heemstra - FOTO: Nico Goedegebuur.

Theater de Schalm, voor het écht allerleukste avondje uit!

Cultuur

VELDHOVEN - Wat staat er op de planken van Theater de Schalm?

Crazy Pianos

25 jaar Crazy Pianos! Dat vraagt om een feestelijke jubileumshow. Daarom komen de zingende, swingende en humoristische muzikanten van Crazy Pianos naar het theater met een spetterend jubileum-meezingprogramma. Bereid je voor op een muzikale achtbaan met de allergrootste meezingers. Inclusief afterparty met DJ Dominic! Het ideale uitje voor groepen collega’s, vrienden en/of familie! Staplaatsen en zitplaatsen beschikbaar.

Vrij. 1 mrt., 20.30 uur.

Golden Oldies

Een middag voor met name de ouderere inwoners van Veldhoven, waarbij er niet alleen maar geluisterd zal worden. Het wordt namelijk een echt mee-doeconcert. Zingen, (zittend) dansen, tekenen, horen en kijken. Samen met L’Union Fraternelle, Sub Umbra, kunstatelier Soeff, dansschool SiDanza en de Vertelclub wordt het een gezellige middag met elkaar.

Zo. 25 feb., 14.00 uur.

Dilana Smith

Als zangsensatie Dilana Smith (Zuid-Afrika) in de huid kruipt van rocklegendes als Tina Turner, Janis Joplin of Cyndi Lauper is ze ‘larger than life’. Ze zingt hun nummers en eigen songs. Moeiteloos schakelt ze van grote hits vol vuur naar ontroerende ballads.

Wo. 28 feb., 20.15 uur.

Hillbilly Moonshiners

The Hillbilly Moonshiners zijn de ultieme Mumford and Sons tributeband. In 4 jaar tijd heeft de band door heel Europa getoerd en opgetreden op de beste festivals en muziekpodia. De band speelde 2 keer op de YouTube Music Tribute Stage tijdens het Sziget Festival in Boedapest, verkocht meerdere clubtours in Nederland uit en gaf meer dan 300 shows in binnen- en buitenland.

Za. 2 mrt., 20.15 uur.

Marlon Kicken

Deze goedlachse cabaretier werd geboren op Curaçao, maar groeide op in het Noord-Brabantse Aarle-Rixtel. Marlon Kicken staat bekend om zijn relaxte houding, herkenbare anekdotes, grote improvisatievermogen en een gezonde dosis zelfspot. Met deze combinatie weet hij het publiek eenvoudig op zijn hand te krijgen. Laatste kaarten!

Za. 2 mrt., 20.30 uur.

Story of The Cats

Een ode te brengen aan de grondleggers van de beroemde palingsound! Een live band neemt u mee langs de grootste hits van deze legendarische band, inclusief projecties en verhalen van en over de band.

Zo. 3 mrt., 15.00 uur.


Houd de website en social media van Theater de Schalm in de gaten voor meer informatie en het complete aanbod.

Tekst: Linda Heemstra

Foto: Nico Goedegebuur

2 kolommen van max 325 woorden