• Alles

Zorg KAN anders, Zorg MOET anders

donderdag 27 december 19:30 - 21:30 uur

lentevormgeving

Louis Machielsen, oprichter en eigenaar van HSPO Zorgpunt geeft een lezing over de toekomst van de thuiszorg onder de titel : Zorg KAN anders, Zorg MOET anders, HSPO Zorgpunt DOET het anders.

Bij HSPO Zorgpunt is elk mens uniek en kijken we naar de totale mens. We kijken naar wat er speelt in het leven van de cliënt, en gaan uit van de kracht en mogelijkheden en niet vanuit hetgeen hem of haar beperkt, en daarvoor nemen we de tijd.

Werken vanuit de holistische visie doe je niet zomaar. HSPO Zorgpunt zoekt daarom altijd naar de meest ideale klik tussen hulpvrager en de medewerker. Vertrouwd raken met elkaar, en zodoende een nog beter beeld van de behoeften van de cliënt krijgen. Samen met familie en vrienden.

Als je anders durft te zijn, val je op. En als je opvalt kun je dingen veranderen.”

Wij zijn er van overtuigd dat we heel veel te bieden hebben! We zijn een heel kleurrijke groep mensen die zich met heel veel daadkracht inzet voor iedereen die hulp of begeleiding nodig heeft. Ook in de regio Veldhoven groeien we nog steeds en zijn we op zoek naar medewerkers vanaf niveau 2. Voel jij je aangesproken tot deze werkwijze, dan maken we graag kennis met jou


deel deze activiteit

Locatie

HSPO zorgpunt
Eersel
Eikenburg 5
5521hz


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden