FeelGood Fair Veldhoven. FOTO: PixaBay.
FeelGood Fair Veldhoven. FOTO: PixaBay.

FeelGood Fair Veldhoven

Activiteit

VELDHOVEN - Bij de Veldwijzer aan de Sterrenlaan 15 in Veldhoven is zo. 7 apr. een FeelGood Fair. Deze staat geheel in het teken van ontmoeten, gezelligheid of zoals de titel al zegt: zich lekker voelen. Op de FeelGood Fair is alles te vinden over gezonde voeding, handgemaakte spullen en bijvoorbeeld informatie over sociale betrokkenheid. Aan de kinderen is ook gedacht. Zo is er een springkussen en een kinderhoek. En er is live muziek van de Timeless Partyband. Ook kan binnen in de Veldwijzer gedanst worden met de Silent Disco.

De ‘Huiskamer’ van Veldhoven als locatie is niet voor niets gekozen voor deze happening. Onder het motto ‘In Veldhoven sta je niet alleen’ is er op de FeelGood Fair informatie te vinden over geld en recht, de voedselbank, vluchtelingenwerk, taalondersteuning, inburgering, ouderenzorg, mantelzorg, maatjeswerk, automaatje of de ondersteuning voor kinderen bij taalontwikkeling, de Stichting Leergeld en/of opvoedkundige ondersteuning. Iedereen kan zich laten informeren over de vele mogelijkheden die er in Veldhoven geboden worden, dankzij de samenwerking van Cordaad Welzijn, Stichting Leergeld, SWOVE, de lokale Voedselbank en het Bureau Sociaal Rechtshulp (BSR).
De FeelGood Fair is dus zondag 7 april tussen 13.30 en 16.30 bij de Veldwijzer aan de Sterrenlaan 15 in Veldhoven. Aanmelden is niet nodig en de entree is gratis.
Meer info: (06) 51.804.601.