Afbeelding
Foto: Hans van Oosterhoudt

Zondag 3 juni: Open dag Heike Dierrijk Klinieken

Algemeen

Van de redactie

Het is zover! Heike Dierrijk Klinieken opent de deuren van haar prachtige nieuwbouwpand aan ‘t Zandven 41 in Veldhoven. “We zijn erg blij met ons nieuwe onderkomen en willen dat graag vieren met onze klanten en andere belangstellenden”, aldus Claudia de Kort, dierenarts.

VELDHOVEN - Sinds 2005 werkt de geboren en getogen Veldhovense bij Heike Dierrijk Klinieken en in 2014 heeft zij de kliniek overgenomen. Haar team, bestaande uit dierenarts Anne-Lous en paraveterinairen Priscilla, Claudia en Evelien, behandelt met veel zorg en toewijding de kleine huisdieren uit de regio. Anne-Lous: “Bij ons is de klant geen nummer, wij kénnen onze patiënten echt. Ziektepreventie staat voorop, maar mocht een dier ziek worden dan zoeken wij samen met eigenaars naar een plan van aanpak”.

Professionele dierzorg

Er is 1 jaar gebouwd en meer dan 2 jaar getekend aan de nieuwe kliniek, die voldoet aan de hoogste eisen voor professionele diergezondheidszorg. Zo is er vanaf het begin van de bouw rekening gehouden met het ‘Cat Friendly’-principe. Dit certificaat moet een praktijk echt ‘verdienen’ bij de bij de ‘International Society for Feline Medicine’ (ISFM) door het bieden van een hoger niveau medische zorg. Paraveterinair Claudia: “Katten hebben hier een eigen wachtkamer, behandelkamer en opnameruimte met speciale voorzieningen. We worden als enige kliniek in Eindhoven en Veldhoven gecertificeerd. Aan de honden is ook gedacht, met aparte wacht- en behandelkamers, een eigen opnameruimte en een buitenren om een frisse neus te halen.”
En Evelien voegt toe: “Het is hier heerlijk werken. We hebben veel meer ruimte en daglicht en de kliniek is voorzien van de modernste apparatuur. Dat willen we op de open dag graag laten zien!”

Open dag

De open dag (11.00-16.00 uur) is dè gelegenheid om kennis te maken met het team en een kijkje achter de schermen te nemen. Om 14.00 uur is er een demonstratie van de WK Schapendrijven en kan met de hond een heuse hindernisbaan op. Voor de kinderen is er een springkussen, een speurtocht en de kleinsten kunnen worden geschminkt als hun favoriete huisdier.

Afbeelding
Het professionele team van Heike Dierrijk Klinieken met vlnr. Claudia, Anne-lous, Priscilla en Claudia. Maak kennis met ze op zondag 3 juni!